Schilder

Home / Services / Schilder

Buitenschilderwerk / binnenschilderwerk

Bij het afleveren van duurzaam schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of gebouw komt heel wat kijken. Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en een technisch advies.
Goed schilderwerk vergt veel kennis en precisie. Naast een goed esthetisch resultaat verwacht u ook dat het schilderwerk vele jaren meegaat. De bewerking en in het bijzonder de voorbewerking van de ondergrond (zoals reinigen, schuren e.d.) is zeer belangrijk voor een duurzaam resultaat. Ook de toepassing van het juiste type verf, zoals vochtregulatie van het hout of de UV bestendigheid van de weersinvloeden, zijn hierbij van cruciaal belang. De sportschilder past al deze technieken toe en legt duidelijk uit hoe het schilderwerk netjes te onderhouden.

Brons: 2/3 jaars termijn

Uw huis wordt geschilderd met een minimale basis duurzaamheid. Dit wordt vaak toegepast bij de verkoop van een huis. Een snelle schilderwerk tegen minimale kosten is dan gewenst om uw huis goed te kunnen verkopen. Als u kiest voor deze optie moet de woning wel in een redelijke goede conditie verkeren, anders zal optie zilver noodzakelijk zijn.

Zilver: 5/6 jaars termijn

U kiest voor een goede schilderbeurt met 3 jaar garantie op al het schilderwerk.
De verf die hierbij gebruikt wordt is een goed vullende grondverf en een aflak Rubbol SB van Sikkens.
Het houtwerk wordt anderhalf tot tweemaal geschilderd; dit is afhankelijk van de staat van het oude verfsysteem. Een zeer goede optie voor de middellange termijn.

Goud: 8-10 jaars termijn

U kiest voor een zeer goede schilderbeurt met 8 jaar aflopende garantie op het schilderwerk.
U neemt daarbij ook automatisch deel aan het Huis Schilderplan van Sikkens.
De verf die hier gebruikt wordt is een goed vullende grondverf met een EPS als voorlak en een Rubbol XD als aflak van Sikkens.
Het houtwerk wordt twee of driemaal geschilderd; dit is afhankelijk van de staat van het oude verfsysteem.schilderwerk
schilderwerk
schilderwerk
schilderwerk
schilderwerk
schilderwerk
schilderwerk
schilderwerk