Projectbegeleiding

Home / Services / Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding
Particulier:

Het kan zijn dat u als particulier uw eigen woning wil gaan schilderen, maar niet alle kennis in huis heeft. Dan kunnen wij samen u kijken welke kennis u wel heeft en waar wij kunnen bijspringen. Wij verzorgen ook al het materiaal voor het project.

Het idee hierachter is dat u als klant zelfstandig met een project bent en dat wij op begeleiden en controleren, waar dat nodig is. Voor het begeleiden wordt een vast bedrag afgesproken, afgestemd op de aangegeven hoeveelheid begeleiding. De klant neemt altijd alle benodigde materialen bij ons af. Ook het bouwen van een steiger wordt door ons verzorgd. Wij komen minimaal 3 keer langs om te kijken hoe het gaat, advies te geven en de volgende stap(pen) te bespreken.

Jongeren en volwassenen:

Als docent lichamelijke opvoeding (LO) heb ik veel ervaring opgedaan in het aansturen van mensen. Ook ben ik zeer ervaren in het begeleiden van schilderprojecten. Als er in uw leefgroep of organisatie behoefte is aan onderhoud van een woning (of ander project) en u wilt dat de bewoners de handen uit de mouwen steken, dan kan ik dat als ‘Sportschilder’ voor u organiseren en vakmatig begeleiden.