Spuiten van wanden, ramen en deuren

Home / Services / Spuitwerk

Spuiten van wanden, ramen en deuren

Spuitwerk
Airless latex spuiten
Wat is airless latex spuitwerk?

Airless spuitwerk is een snelle manier voor het zonder strepen schilderen van structuur op uw wanden en plafond. Airless spuiten kan in elke gewenste kleur. Latexspuiten geeft een goede dekking. Uw woning of bedrijfspand is in een zeer korte tijd klaar.

Wij gebruikt een schrob vaste matte latex. Dit is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek zonder dat de latex afgeeft of aangetast wordt.

De latex wordt met een druk van 100 tot 170 bar, zonder toevoeging van lucht, door een nauwe spuit (nozzle) geperst. Door de hogedruk ontstaat er nevel die uit de spuitopening komt. Dit wordt op de wand gespoten en heeft geen structuur en is geheel streeploos.

Door het spuiten van latex heeft u de hoogste haalbare afwerking in huis die er bestaat.

Waarom airless latex spuiten

Airless latex spuiten heeft de volgende voordelen:
  • Airless spuiten heeft een goede dekking
  • Bij het Airless spuiten heeft u geen rolstrepen
  • U heeft bij het Airless spuiten geen aanzetten of baanvorming
  • Airless spuiten is geheel structuurloos
  • Airless spuitwerk is een stuk sneller dan traditioneel rollen
  • Airless spuiten kan in iedere gewenste kleur

Hout spuiten

Hout spuiten

Tegenwoordig is er een speciale spuittechniek op de markt die het spuiten van kozijnen en deuren bij u thuis mogelijk maakt. Het easy-spray spuitsysteem werkt met een minimale nevel en kan daarom gemakkelijk bij u thuis in de woonkamer worden gespoten. Het water gedragen verfsysteem dat wij daarvoor gebruiken is na 1 keer spuiten net zo dekkend als na 3x met de hand schilderen. Mede hierdoor kunnen wij alle kleuren in 1 keer gedekt op het houtwerk spuiten. Van zwart naar wit in 1 keer gedekt, dat is geen probleem. De voordelen hiervan zijn dat het werk sneller kan worden uitgevoerd en het heeft ook nog een schitterend eindresultaat.